Adria Security Summit powered by Intersec

Vă invităm pe 5-6 octombrie la standul 51, pavilionul 7 în incinta complexului Zagreb Fair

Anul acesta echipa UltraVision Consult va participa la evenimentul din Zagreb cu un stand propriu și va prezenta cele mai noi dezvoltări și integrări ale platformei PSIM (Physical Security Information Management) AppVision™. Tehnologiile adăugate în portofoliul UltraVision Consult este meritul echipei de proiectare care a dezvoltat driverele utilizând resurse proprii. Astfel, aceste tehnologii populare și inovative se adaugă ecosistemului AppVision™.

Adria Security Summit ne oferă prilejul de a interacționa cu specialiștii și experții din domeniul de securitate din zona centrală și sud-est europeană. Subiectele pe care le vom aborda în cadrul evenimentului se axează pe majoritatea provocărilor rezolvate în ultimul an cu ajutorul noilor dezvoltări și soluții din portofoliul nostru”, a declarat Florin Marica, Director General UltraVision Consult.

Extinderea portofoliului UltraVision Consult permite o planșă din ce în ce mai mare de soluții și integrări care va fi utilizată în dezvoltările și proiectele viitoare. Printre aceste integrări se numără:

  • platforma de workforce management și controlul accesului Time&Space dezvoltată de către Spica International,
  • sistemele de detecție și alertare la efracție C400H produse de Telenot,
  • sistemul FIRECLASS de detecție și alarmare la incendiu produs de Bentel,
  • dezvoltarea driverului necesar pentru integrarea centralei de alarmă DSC Neo produsă de Johnson Controls.

”Adăugarea acestor tehnologii vine natural datorită notorietății de care se bucură în regiunea în care activăm. Soluțiile menționate sunt frecvent integrate pe piața de securitate, precum în industria de infrastructură critică sau smart cities, iar integrarea în nucleul AppVision™ a acestor noi soluții permite extinderea sistemelor avansate de monitorizare și control, într-un format eficient, flexibil și scalabil. Este un prilej pentru noi să vă prezentăm toate elementele de funcționalitate, cât și beneficiile acestor integrări pentru o valorificare unificată a tuturor funcționalităților de securitate, monitorizare și control”, a completat Florin Marica.

Prin parteneriatul cu Spica, Telenot și Bentel, UltraVision Consult adaugă soluții integrate pe platforma AppVision™, dar nu numai. Cu ajutorul noilor protocoale de comunicare integrate în platforma PSIM, companiile își pot gestiona mai bine controlul accesului, gestionarea incidentelor și infrastructurile de securitate. Aceste parteneriate de lungă durată oferă clienților UltraVision Consult soluții eficiente pentru gestionarea proceselor din interiorul companiei.

Așadar, vă invităm în perioada 5-6 octombrie 2022, la Adria Security Summit, standul numărul 51, pavilionul 7 în incinta complexului Zagreb Fair. Pentru înregistrare accesați link-ul.

By |2022-09-20T18:19:15+00:00septembrie 20th, 2022|Noutăți|0 Comments