AppVision la versiunea 4.6

  • Funcție de administrare a procedurilor standard de operare / scenarii;
  • Securitate IT îmbunătățită;
  • AppMaintenance într-o nouă versiune;
  • Audit video cu înregistrarea ecranelor stațiilor de lucru client.

Din cauza crizei sanitare mondiale și a restricțiilor aferente, versiunea 4.6 a aplicației AppVision™, s-a lansat ceva mai târziu anul acesta, fiind disponibilă prin intermediul UltraVision Consult atât în România, cât și în restul Europei Centrale și de Sud-Est. AppVision™ este una dintre cele mai versatile tehnologii PSIM (Physical Security Integration Management), dezvoltată de Prysm Software, furnizor mondial de top în domeniul tehnologiei de arhitecturi deschise.

Printre noutățile introduse odată cu trecerea la 4.6, se numără o nouă versiune AppMaintenance, o funcție de administrare a scenariilor și o nouă opțiune de licențiere, pentru audit video, care presupune înregistrarea ecranelor stațiilor de lucru, precum și alte actualizări. AppMaintenance asigură administrarea informaţiilor tehnice ale activelor aflate în întreținere și trasabilitatea operațiunilor de mentenanță preventivă și corectivă.

Versiunea 4.6 a AppVision™ se poate descărca de către membri de pe website, cu actualizări pentru întreaga documentație aferentă pentru a simplifica procesul de familiarizare a utilizatorilor cu aplicația. Echipa de suport a actualizat în prima jumătate a anului platforma AppVision cu drivere noi pentru 2N® IP intercoms, Alwin, OPTIMA box, Horanet Go, NiceVision, Sound recognition, MobileView, Under vehicle scanner și altele. Lista completă a driverelor este disponibilă pe site-ul Prysm la link.

Echipa UltraVision Consult va fi alături de partenerii regionali care doresc să afle mai mult despre AppVision 4.6. În plus, UltraVision Consult poate asigura dezvoltările customizate necesare diferitelor proiecte din România și regiunea Europei Centrale și de Sud-Est, acoperind Bulgaria, Moldova, Serbia, Republica Cehă, Muntenegru, Slovacia, Bosnia&Herțegovina, Macedonia, Muntenegru, Albania și Ungaria.

În calitate de distribuitor al suitei software AppVision PSIM, UltraVision Consult pune la dispoziția clienților și partenerilor săi cea mai nouă versiune a sistemului performant de management al informațiilor generate de elemente de securitate fizică electronică, automatizări și SCADA, bazat pe tehnologii moderne. Soluția este adaptată necesităților actuale de integrare și asistare a deciziei, fiind o platformă deschisă, care unifică diferite tehnologii, pentru a oferi operatorului funcții de informare, comandă și control al proceselor.

By |2020-07-09T17:43:48+00:00iulie 8th, 2020|Noutăți|0 Comments

Leave A Comment