Loading...
Despre noi2018-10-17T14:55:29+03:00

UltraVision.
Arhitectură deschisă pentru tehnologii de top

Furnizăm pe piața Europei Centrale și de Est soluții tehnice inovatoare în domeniul sistemelor electronice de securitate, siguranță și automatizări, fiind o echipă cu viziunea succesului.

Soluțiile noastre generează valoare adăugată distribuitorilor, instalatorilor și integratorilor prin completarea nivelului de expertiză tehnică și suport pre și post vânzare ale acestora în adresarea nevoilor clienților.

Serviciile oferite de noi în domeniul siguranței contribuie la deciziile strategice ale unei organizații, publice sau private, infrastructură critică sau comercială, în vederea alinierii procedurilor interne la reglementările legislative. Toate au în vedere strategia proprie a fiecărei companii pe partea de securitate și planul de afaceri în scopul optimizării operaționale și eficientizării resurselor.

AppVision

Suntem unicul distribuitor în România și în Europa Centrală și de Est al suitei software AppVision PSIM, platforma deschisă de unificare a tehnologiilor și echipamentelor de la diferite branduri din piață, care asigură informarea operatorilor, supervizarea, comanda și controlul proceselor într-un mod unitar. Într-o piață complexă, cu sute de producători de sisteme, deseori incompatibile, UltraVision reunește prin AppVision cele mai competitive mărci printr-un sistem unic de control și management.

Implementăm soluții care răspund priorităților de azi și vorbesc despre lumea de mâine. Mizăm pe comunicare, tehnologii de vârf și parteneriate de excelență.

AppVision

Contact

UltraVision Consult

 

Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

Email: contact@ultravisionconsult.com

Apelează-ne acum!

Localizare

Formular de Contact