Loading...
AppVision Central & Eastern Europe2018-10-25T12:00:38+00:00

Partener strategic Prysm.
Distribuitor AppVision în Europa Centrală și de Est

UltraVision Consult este partener strategic pentru țările din Europa Centrală și de Est al companiei Prysm, furnizor mondial de top în domeniul tehnologiei de arhitecturi deschise pentru Physical Security Integration Management (PSIM). Parteneriatul implică promovarea, complet independent de orice producător, a soluțiilor de automatizări pentru clădiri sau a echipamentelor de securitate și siguranță.

Prin UltraVision Consult este asigurată distribuția în România a uneia dintre cele mai versatile tehnologii PSIM, soluția AppVision, implementată în fiecare an în sute de proiecte de infrastructură critică din întreaga lume. Acoperim această ofertă și regional, în România, Bulgaria, Moldova, Serbia, Republica Cehă, Muntenegru, Slovacia, Bosnia& Herțegovina, Macedonia și Ungaria.

Echipe multidisciplinare de tehnicieni și ingineri UltraVision Consult dețin experiență dovedită în ofertare, configurare, personalizare, service și mentenanță pentru suita software AppVision.

Vă stăm la dispoziție pentru orice solicitare legată de AppVision.

Prin e-mail:
appvision_easteurope [@] prysm-software.com sau
contact [@] ultravisionconsult.com
Tel: +40 723 323 327

AppVision

Contact

UltraVision Consult

 

Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 4th Section, 2nd Floor, 023828)

Email: office@ultravisionconsult.com

Apelează-ne acum!

Localizare

Formular de Contact