Politica de certificare a partenerilor pentru AppVision2021-04-06T11:30:48+03:00

Începând cu 1 Ianuarie 2021, din dorința de a îmbunătăți permanent calitatea serviciilor oferite clienților și utilizatorilor, Ultravision Consult a publicat politica de certificare a partenerilor săi din Europa Centrală si de Sud-Est pentru platforma software AppVision PSIM.
Politica de certificare face parte din strategia comercială de dezvoltare a Ultravision Consult in regiune. Prin aceste facilități garantăm clienților noștri accesul la servicii de calitate bazate pe cunoștințe dobândite in procesul de certificare a partenerilor. Astfel, platforma software va putea fi operată de experți certificați AppVision PSIM. Clienții AppVision PSIM, în funcție de resursele licențiate si complexitatea arhitecturii, vor beneficia de confirmarea prin certificare a configurației software pe care o dețin și accesul la programe de instruire pentru operatori.
Partenerii Ultravision Consult pot accesa trei nivele de certificare pentru AppVision PSIM: INITIAL, Professional și Enterprise.

În vederea obținerii certificării, partenerul are la dispoziție cursuri de specializare furnizate de Ultravision Consult, care pot avea loc în laboratorul propriu, la distanță sau la sediul partenerului.  Atestarea companiei partenere intră în vigoare după implementarea cu succes a primului proiect și este valabilă 2 ani.
Nivelul de certificare INITIAL le oferă partenerilor posibilitatea de a aborda proiecte mici și mijlocii. Cursurile de specializare și evaluarea în vederea certificării pentru nivelul AppVision INITIAL sunt gratuite. Pentru a accesa acest nivel de certificare, este necesar cel puțin un expert certificat AppVision INITIAL în echipă și un proiect de nivel INITIAL implementat cu succes în portofoliu.
Următoarele nivele de certificare, Professional și Enterprise, se adresează partenerilor care au dorința si capacitatea de a aborda proiecte de complexitate medie si ridicată.
Pentru nivelul Professional, compania parteneră, la momentul obținerii certificării, trebuie să dețină în echipa tehnică proprie cel puțin 2 experți certificați Professional și un proiect implementat cu succes aferent acestui nivel complexitate.
Pentru a obține nivelul de certificare Enterprise, compania parteneră are nevoie în echipa tehnică proprie de 2 experți cu certificat valid Professional, de un expert arhitect certificat Enterprise și de un proiect în care să fi implementat cu succes licențe specifice AppVision PSIM Enterprise.

Din punct de vedere comercial, în procesul de promovare și comercializare licențe AppVision PSIM și servicii asociate, partenerii Ultravision Consult vor fi calificați în funcție de criterii transparente si concrete privind calitatea lor:
Reseller AppVision PSIM / AppControl: partener cu competențe dovedite în vânzări care are capacitatea de a livra licențe și de a oferi servicii de consultanță pre și post vânzare utilizatorilor finali. Implementările AppVision PSIM / AppControl vor fi operate de parteneri certificați potriviți / persoane care dețin certificare tehnică pentru configurarea licențelor respective
Value Added Reseller AppVision PSIM / AppControl: partener cu abilități tehnice dovedite, certificare specifică pentru configurațiile AppVision PSIM / AppControl și propriul personal tehnic certificat pentru proiectarea, instalarea, configurarea și mentenanța AppVision PSIM / AppControl.
Distribuitor AppVision INITIAL / AppControl: partener cu rol de distribuție exclusiv pentru implementări simple și directe cum ar fi serverul independent AppVision INITIAL sau AppControl cu opțiunile sale limitate de licențiere.

Politica de certificare a partenerilor face parte din strategia comercială a companiei Ultravision Consult și poate suferi modificări fără notificare în prealabil.