Instalări de succes în domeniul industrial pentru prevenție și continuitate în activitate

La finalul săptămânii trecute echipa UltraVisionConsult a încheiat cu succes la Sibiu o implementare importantă pe domeniul industrial. Astfel, a fost instalată, parametrizată și pusă în funcțiune soluția automată de detecție timpurie a persoanelor cu febră prin scanare termografică non-invazivă.

În contextul pandemiei cu noul coronavirus, accentul se pune pe continuitatea business-ului, pe reintroducerea activității la nivelul întregii țări și în cât mai multe domenii de activitate. În același timp, continuarea activităților va avea loc cu multă precauție, pentru asigurarea securității oamenilor, a siguranței celor de care depinde activitatea economică. UltraVision Consult a implementat astfel soluția care asigură continuitatea afacerilor din domeniul industrial prin instalarea portalului de acces automat cu scanarea temperaturii corpului.

Soluția implementată de UltraVisionConsult oferă atât operatorului, cât și persoanelor care vor fi scanate informație video în timp real, măsurarea temperaturilor bazându-se pe un algoritm semiautomat de recalibrare a senzorului fără elemente de tip blackbody. Pentru investigații, audit și statistici, sistemul permite acces la informațiile stocate de tip fotografii extrase în infraroșu și / sau vizibil, în funcție de politica beneficiarului, doar în cazurile de alarmă, respectiv atunci când temperatura depășește un anumit prag.

În mai puțin de trei ore au fost puse în funcțiune la fabrică două filtre de scanare automată, reducând semnificativ astfel interacțiunea cu personalul și întreruperea fluxurilor operaționale.

Felicitari echipei UltraVision Consult !

By |2020-04-27T17:36:22+00:00aprilie 27th, 2020|Noutăți|0 Comments

Leave A Comment