Integrarea în AppVision a sistemului de detectare a intruziunilor SIOUX produs de CIAS

Sistemul de detectare a intruziunilor SIOUX Mems 3D Pro2 produs de compania CIAS Elettronica SRL a avut rezultate excelente în ceea ce privește protecția perimetrală încă din 2012 fiind unul dintre cele mai apreciate în această arie. Mai exact, sistemul poate fi amplasat atât pe toate tipurile de gard sau pereți perimetrali. Este cea mai eficientă soluție în securitate deoarece: funcționează la temperaturi cuprinse între -40 și +70 ° C, are o probabilitate de detecție de 98%, rata a alarmelor false de 8/1500m/an, MTBF (Timpul Mediu Dintre Defectări) 150000 ore și un MTTR (timpul mediu de remediere) de 5 minute.
Nu vor exista erori cauzate de factorii climatici deoarece sistemul poate face diferența între alarmele de intruziune reale (tăiere a gardului, escaladare sau îndepărtare a senzorilor) și factorii de mediu, ceea ce garantează fiabilitatea detectării. Senzorii de detecție sunt de tip accelerometric, ceea ce asigură detecția pentru garduri cu înălțimea până la 6 metri. Sistemul poate memora până la 10 ani de evenimente.
Care este structura sistemului CIAS SIOUX
Sistemul este alcătuit dintr-o unitate de control și senzori. Unitatea de control acopera până la 1400 + 100 de metri și are precizie de detectare de 1 metru. Sistemul se montează ușor, nefiind necesare șuruburi, plasând senzorii la fiecare 5 metri, indiferent de poziționarea acestora pe panouri oferind acoperire de 700 m pe fiecare ramură a unității de control. Unitatea de control permite conectare IP, iar alimentarea se poate realiza PoE sau 12Vcc, având un consum energetic redus de numai 10W. Unitatea de control permite zonarea perimetrului până la 80 zone, lungimea zonei de detecție este configurabilă software sau simplu prin TOUCH&ZONE. Unitatea permite configurații redundante pentru locațiile cu securitate sporită. Unitatea poate fi prevăzută cu ieșiri de alarmă, maxim 20 de relee. Se pot utiliza mai multe unitati de control pentru locatii cu perimetre mai mari de 1400m.
Sistemul CIAS SIOUX integrat în AppVision PSIM
In vara acestui an, echipa de dezvoltare software a Ultravision Consult a integrat cu succes, pe baza protocolului de comunicatie pus la dispoziție de CIAS, evenimentele provenite din sistemul de detecție a intruziunilor pe perimetru SIOUX. Nou driver permite monitorizarea serverului SIOUX raportând starea sa, precum și starea senzorilor, intrărilor și ieșirilor. Astfel există comunicare continuă cu fiecare element fizic al sistemului. Alarmele generate ajung în aplicație, iar operatorul are posibilitatea de a localiza în timp real locul de proveniență și de a acționa în consecință. Cu ajutorul funcțiilor native din AppVision PSIM se pot configura scenarii de lucru, comenzi de poziționare a camerelor video mobile pe zonele aflate în alarmă si genera fluxuri specifice de tratare a alarmelor, aplicând procedurile standard de securitate ale beneficiarului prin ghidarea operatorilor în privința pașilor de urmat pentru o reacție eficientă.

By |2023-08-10T12:01:17+03:00septembrie 17th, 2021|Noutăți|0 Comments