Integrarea soluțiilor de securitate DSC PowerSeries Neo în platforma AppVision™

Driver-ul dezvoltat de echipa noastră permite integrarea soluțiilor de securitate Johnson Controls în platforma AppVision™ pentru a simplifica capacitatea de gestionare al unui sistem complet de securitate instalat în incinta unei afaceri sau unui complex rezidențial.

Echipa UltraVision Consult, partener strategic pentru țările din Europa Centrală și de Sud-Est al companiei Prysm Software, a dezvoltat prin resurse proprii un driver de integrare în platforma PSIM (Physical Security Information Management) soluțiile de securitate dezvoltate de Johnson Controls, gama DSC PowerSeries Neo.

Integrarea soluției DSC în platforma AppVision™ permite operatorilor să utilizeze un proces eficient de informare și reacție asupra evenimentelor depistate de perifericele de securitate și siguranță instalate în proximitatea incintei. Astfel, prin acest driver, portofoliul UltraVision Consult adaugă o nouă dezvoltare care extinde capacitățile PSIM-ului AppVision™ și posibilitățile de proiectare și integrare ale soluțiilor pentru piețele regionale de securitate, automatizare a clădirilor, industriale și multe altele.

Soluția de securitate a producătorului integrează prin conexiuni wireless sau hibrid, diferite echipamente precum: senzori de securitate, detectori de efracție și tastaturi de dezarmare. Dezvoltarea DSC este o soluție fiabilă ce are capacitatea de a transmite wireless pe o distanță de până la 2km. Datorită criptării AES de 128 de biți, informațiile private sunt comunicate în siguranță în interiorul sistemelor de securitate ale complexelor mari rezidențiale sau ale întreprinderilor de mici dimensiuni.

Adăugarea în portofoliul UltraVision Consult a soluției de securitate Johnson Controls a fost făcută cu ajutorul producătorului și prin efortul echipei de dezvoltare și implementare a UltraVision Consult. Astfel, extindem capacitățile platformei PSIM de integrare și gestionare a proceselor de securitate și siguranță, indiferent de verticala în care acționează potențialul client. Prin dezvoltarea noului driver pentru soluția PowerSeries Neo extindem planșa de posibilități de infrastructuri și sisteme de securitate care pot fi automatizate și gestionate eficient folosind AppVision™”, a declarat Florin Marica, director general al UltraVision Consult.

Demonstrația live a integrării soluției de securitate în platforma AppVision™ a avut loc în cadrul unui webinar pe 29 septembrie pe platforma oficială a comunității Prysm la care au participat Florin Marica, director general al UltraVision Consult și Narcis Pica, Technical Sales Manager, Security Products, Building Technologies & Solutions pentru Johnson Controls.

Despre Johnson Controls

Johnson Controls (NYSE:JCI), transformă mediile în care oamenii trăiesc, lucrează, învață și se joacă. În calitate de lider global în domeniul clădirilor inteligente, sănătoase și durabile, misiunea companiei este de a reimagina performanța clădirilor pentru a servi oamenii, locurile și planeta. Istoria companiei de 140 de ani include inovația, proiectele viitorului pentru industrii precum: sănătatea, educația, centrele de date, aeroporturile, stadioanele, industria de prelucrare și dincolo de OpenBlue, oferta noastră digitală completă. Cu o echipă globală de 100.000 de experți în peste 150 de țări, Johnson Controls oferă cel mai mare portofoliu mondial de tehnologie și software pentru clădiri, precum și soluții de servicii de la unele dintre cele mai de încredere nume din industrie. Vizitați www.johnsoncontrols.com pentru mai multe informații.

Despre Prysm

Prysm Software este o companie franceză de dimensiuni medii cu sediul în Aix en Provence, care dezvoltă și comercializează un software PSIM: AppVision™. Activ pe piață de peste 25 de ani, Prysm Software se bazează pe rețeaua sa de parteneri distribuitori și integratori pentru a implementa și menține proiecte cu platforma AppVision™. Mai multe despre Prysm aflați la: https://prysm-software.com/.

By |2022-10-04T11:40:15+00:00octombrie 4th, 2022|Noutăți|0 Comments