Noutățile lunii aprilie în comunitatea AppVision

AppVision PSIM la versiunea 4.6.8. 

În această versiune a fost îmbunătățite performanțele produsului și rezolvarea unor disfuncționalități semnalate de comunitate. Astfel, a fost perfecționată metoda de  introducerea a datei în controlul redării de imagini video. La nivelul serverului, legătura dinamică dintre numele profilului din AppVision și numele grupului din Active Directory a fost eliminată. Acum legătura se face numai prin intermediul parametrului „ADGROUP =” care era anterior opțional. Sunt disponibile noi  facilități precum crearea unei liste cu scrollbar din care se pot alege atasamente (fișiere externe) de adaugat într-un proces de tratare a unui eveniment și au fost create liste dinamice de vacanță.

Driver-ul ATS Advanced a fost actualizat la versiunea 4.119.0.5. Această actualizare include: modificarea gestionării orarelor, precum și adăugarea de variabile, stări și parametri. Documentațiile aduse la zi în engleză și franceză explică implementarea acestor controlere pentru efracție și control acces. Noua configurație care include aceste modificări este disponibilă pentru descărcare și exploatare.

O altă noutate o reprezintă și lansarea unei actualizări pentru drive-ul Hanwha (64 bits) și pentru player (32/64 bits) în versiunea 4.1. Această actualizare este compatibilă cu biblioteca FFMPEG din versiunea 4.6 a AppVision.

Este disponibilă și actualizarea integrării Dahua la versiunea 4.9, precum și a integrării Milestone XProtect la versiunea 4.38 care oferă, printre altele, noi variabile de comandă pentru fiecare cameră, integratorul având posibilitatea de a crea evenimente și alarme în serverul Milestone sau de a crea un marcaj pe cameră în interfața Milestone.

By |2021-07-19T14:06:26+00:00mai 19th, 2021|Noutăți|0 Comments

Leave A Comment