O nouă integrare cu AppVision™ PSIM: Time&Space dezvoltată de Spica International

Începând cu luna septembrie, echipa UltraVision Consult a adăugat în portofoliul propriu de dezvoltări software un nou driver pentru soluția Time&Space creată de Spica International, un dezvoltator de tehnologii de control al accesului și de gestionare a forței de muncă. Această nouă dezvoltare completează oferta de soluții integrate ale companiei cu elemente care aduc un real beneficiu clienților de soluții de control acces și de pontaj prin modulele soluției.

Driver-ul de comunicații implementat pe baza API, pus la dispoziție de către producător, se adaugă soluțiilor deja existente de integrare al altor tehnologii de control acces în AppVision™ prin gestionarea completă a drepturilor de acces cu ajutorul modulului AppControl™. AppVision™ PSIM este printre puținele platforme din piață care includ sisteme de gestionare al accesului fizic.

Soluția Time&Space dezvoltată de Spica International vine cu noi beneficii oferite clienților noștri de îmbunătățire a experienței angajaților și a vizitatorilor lor, prin crearea unor procese eficiente de gestionare a accesului, de monitorizare și de planificare a forței de muncă. Cu ajutorul soluțiilor hardware de acces, împreună cu tehnologiile software de pontaj, costurile de implementare ale soluțiilor de securitate și gestionare a forței de muncă se reduc semnificativ. Tehnologia permite accesul selectiv al angajaților, vizitatorilor sau contractorilor, iar monitorizarea activității fizice din interiorul sediului poate fi urmărită în timp real prin intermediul platformei PSIM AppVision™.

Cu ajutorul soluției Time&Space companiile pot:

  • îmbunătăți eficiența operațiunilor,
  • reduce costurile de instalare,
  • gestiona mai ușor resursele financiare și de timp ale angajaților,
  • minimiza timpul de reacție în situații de urgență.

Integrarea funcției Time&Space a fost posibilă datorită suportului oferit de producător și a experienței echipei de dezvoltare și implementare UltraVision Consult. Integrarea a fost făcută în platforma AppVision™, iar gestionarea tuturor proceselor de securitate fizică este eficientă, fiabilă. Rolul acestei integrări este de a proteja incinta afacerii și angajații săi. Astfel, prin interfața AppVision se pot monitoriza cu ușurință toate elementele de acces și pontaj.

Integrând produsele Spica, platforma AppVision™ oferă soluții unificate de securitate, control al accesului și workforce management ce optimizează procesele de funcționare ale companiilor în timp ce costurile de operare și riscurile de acces neregulamentar sau de incident sunt reduse semnificativ.

Echipa UltraVision Consult va prezenta capacitățile acestor soluții integrate în platforma AppVision™ în cadrul următoarelor evenimente la care va participa. Vizitați standul nostru:

  • în perioada 5-6 octombrie standul 51, Pavilionul 7, Zagreb Fair Complex – Adria Security Summit
  • în perioada 9-11 noiembrie la Romanian Security Fair la standul 3 din Pavilionul B2, centrul Romexpo din București.

Aflați despre ultima versiune de AppVision și cele mai noi integrări!

By |2023-08-10T12:01:17+03:00septembrie 30th, 2022|Noutăți|0 Comments