Loading...
Produse și Soluții2019-04-18T11:41:21+00:00

UltraVision Consult, furnizor de soluții tehnice complete pentru diverse verticale de business, are în portofoliu produse software de integrare, informare, operare și management integrat al sistemelor – PSIM, sisteme de securitate și siguranță, soluții software de analiză și diseminare a informațiilor operaționale, soluții de infrastructură de comunicații și operare, precum și soluții dedicate automatizărilor industriale și pentru clădiri.

PRODUSE și SOLUȚII

SOFTWARE

Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

SECURITY & SAFETY

Ultravision Consult furnizează pe piețele din Europa Centrală și de Est sisteme și soluții tehnice pentru securitate și siguranță, de la supraveghere, analiză și alertare video, aplicații pentru infrastructura de comunicații, pentru controlul accesului, prezență și pontaj, pentru detecție și alarmare în caz de efracție, intruziune sau incendiu.

ANALYTICS AND VALUE ADDED EDGE SOLUTIONS

Solutiile de analytics: Avigilon, Perimeter defender, NETAVIS, aplicatii edge precum LPR si QR code. Sed tincidunt efficitur fringilla…

AUTOMATIZĂRI

Portofoliul sistemelor de control acces variaza intre solutii hardware integrate cu sistemele de detectie la efractie si solutii software integrate…

INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

Contact

UltraVision Consult

 

Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 4th Section, 2nd Floor, 023828)

Email: office@ultravisionconsult.com

Apelează-ne acum!

Localizare

Formular de Contact