Loading...
Analytics and Value Added Edge Solutions2023-08-22T19:34:25+03:00

Asigurăm colectarea, procesarea și transmiterea de date pentru recunoaștere și procesare în timp real a fluxurilor video, soluții integrate asociate următoarelor categorii: servicii mobile și cloud, baze de date, analize și informații de business inteligence, gestionarea activelor, gestionarea energiei, lanțul de aprovizionare, securitate, siguranță și asistență pentru clienți, statistici ale audiențelor sau demografice, LPR (Licence Plate Recognition) sau Advanced Analytics.

Soluțiile tehnologice din portofoliul UltraVision Consult includ aplicații care combină algoritmii de analiză și prelucrare a informațiilor la nivel de echipament (camera video) cu aplicații bazate pe inteligență artificială și rețele neuronale cu auto-învățare. Aplicațiile de analiză și cele încorporate în echipamente colectează, procesează și transmit forme multiple de date specifice către nivelele superioare de aplicație, contribuind la eficientizarea performanțelor unui sistem. Soluțiile oferite de UltraVision Consult, în parteneriat cu principalii săi colaboratori, Axis Communications, Herta Security, Digital Barriers, FF Group, ACIC, AgentVI, FoxStream.

Cere ofertă!

  Vezi alte Produse și Soluții

  SOFTWARE

  Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

  SECURITY & SAFETY

  Portofoliul Ultravision Consult de sisteme și soluții de securitate si siguranta a vietii pentru piețele din Europa Centrală și de Sud-Est include…

  AUTOMATIZĂRI

  Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora…

  INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

  Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

  Icon_smart_locker

  SOLUȚII INTELIGENTE DE MANAGEMENTUL SPAȚIILOR DE DEPOZITARE TEMPORARĂ

  UltraVision Consult vă pune la dispoziție un sistem avansat de administrare a vestiarelor.

  Icon_ceas

  SOLUȚII DE PONTAJ

  UltraVision Consult oferă soluții moderne și adaptabile în domeniul managementului prezenței și absențelor.

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact