Loading...
LPR – Recunoașterea numerelor de înmatriculare2023-08-14T15:51:33+03:00

LPR – Recunoașterea numerelor de înmatriculare

UltraVision Consult oferă soluții avansate de analiză, gestionare a traficului și de control al accesului în facilități multiple, prin sisteme complexe de recunoaștere automată a numărului de înmatriculare (licence plate recognition – LPR), a numărului de pasageri și de identificare a particularităților unui vehicul, de la înscrisurile de pe caroserie, la gradul de încărcare al acestuia. Proiectele LPR, perfect adaptate perimetrului sau cerințelor clientului, pot integra soluții multiple, bazate pe tehnologii și aplicații oferite de furnizori diferiți, subsisteme cu arhitecturi deschise care permit un management unificat, prin tehnologia Physical Security Integration Management (PSIM).

PARCARE

UltraVision Consult proiectează și implementează soluții avansate de control al traficului în toate tipurile de parcări, folosind aplicarea algoritmilor de recunoaștere automată a numerelor de înmatriculare pe baza imaginilor video în timp real. Autentificarea automobilelor în sistemele clasice de parcare este gestionată prin structuri complexe de camere IP, care transmit date către sisteme avansate de analiză și procesare, controlate prin PSIM sau printr-un controller de acces. În proiecte complexe, cum ar fi accesul în parcările clădirilor de birouri, beneficiarul poate defini diverse variabile în funcție de tipul de prioritate, de la reguli și metode de acces, până la numărul total al locurilor de parcare rezervate și destinațiile exacte ale acestora, cum ar fi nivelurile din cadrul organizației. Prin soluții independente, bazate pe aplicații software specializate, beneficiarul poate stoca și analiza, pentru fiecare client, informații despre intrare, ieșire, gestionarea clienților, abonați sau reguli pentru mai multe parcări. Tehnologia LPR este folosită și în sisteme simple de parcare, cu plată sau nu, având printre funcționalități și unele care vizează exclusiv confortul clientului, cum ar fi permiterea ieșirii fără validarea unui tichet.

REGISTRUL INTRĂRI-IEȘIRI

Registrul de intrări-ieșiri utilizează tehnologia de recunoaștere a numerelor de înmatriculare, pentru a oferi clientului rapoarte despre vehicúlele care intră și ies din facilitățile lor, precum și posibilitatea de a efectua verificarea video a fiecărei tranzacții. Prin îmbinarea tehnologiilor de recunoaștere a numerelor de înmatriculare cu funcționalitatea PSIM, UltraVision Consult oferă clienților posibilitatea de a controla intrarea și ieșirea dintr-o unitate sau mai multe facilități simultan, documentând înregistrările de trafic la nivel de tranzacție, indiferent de numărul de porți de acces. Acest registrul permite raportarea consecventă a cât timp au fost parcate vehiculele într-o unitate, oferind informații precum numărul de înmatriculare, data și ora vizitei, durata șederii și poarta utilizată pentru acces și pentru ieșire, alături de verificărea video a evenimentului. Sistemul atașează resurse video accesibile operatorului printr-un buton de redare. Camerele de înaltă rezoluție permit atât un control amănunțit asupra încărcăturii unui autovehicul și identificarea coerentă a înscrisurilor de pe caroserie, cât și identificarea tipului de marfă transportat sau a fețelor pasagerilor. Prin aceleași tehnologii pot fi obținute și alte informații esențiale în zone industriale, cum ar fi gradul de umplere al basculei în cadul transporturilor de marfă. Eficient în gestionarea punctelor de acces din fabrici și zone industriale, registrul in-out integrează mai multe tehnologii și aplicații de la diferiți furnizori și este operat și controlat într-o manieră integrată prin tehnologia PSIM.

NUMĂRAREA PASAGERILOR

Tehnologiile existente din portofoliul UltraVision Consult pot verifica numărul de persoane dintr-un vehicul pe baza LPR. Aplicația permite supravegherea traficului în incinte cu grad înalt de risc interior, în care toți participanții trebuie să fie identificați. De asemenea, oferă o gestionare eficientă a traficului pentru organizațiile care optează pentru reguli de acces multiple sau metode hibride de autentificare, facilitând pontarea angajaților care pătrund într-o incintă în același mijloc de transport. Numărul de înregistrare, obținut prin metoda standard de recunoaștere, este convertit în credențial care după alegerea clientului, emite reguli specifice de acces: accesul este interzis sau permis într-o anumită incintă într-un anumit Interval de timp. Accesul poate fi acordat prin număr de înmatriculare sau card de acces, dar și prin sisteme de recunoaștere facială, sau printr-un mix între metodele de identificare a persoanelor și vehiculelor, conform regulilor prestabilite.

Cere ofertă!

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact