Loading...
Analytics and Value Added Egde Solutions2018-10-24T08:21:55+00:00

Asigurăm colectarea, procesarea și transmiterea de date pentru recunoaștere și procesare în timp real a fluxurilor video, soluții integrate asociate următoarelor categorii: servicii mobile și cloud, baze de date, analize și informații de business inteligence, gestionarea activelor, gestionarea energiei, lanțul de aprovizionare, securitate, siguranță și asistență pentru clienți, statistici ale audiențelor sau demografice, LPR (Licence Plate Recognition) sau Advanced Analytics.

Soluțiile tehnologice din portofoliul UltraVision Consult includ aplicații care combină algoritmii de analiză și prelucrare a informațiilor la nivel de echipament (camera video) cu aplicații bazate pe inteligență artificială și rețele neuronale cu auto-învățare. Aplicațiile de analiză și cele încorporate în echipamente colectează, procesează și transmit forme multiple de date specifice către nivelele superioare de aplicație, contribuind la eficientizarea performanțelor unui sistem. Soluțiile oferite de UltraVision Consult, în parteneriat cu principalii săi colaboratori, Axis Communications, Herta Security, Digital Barriers, FF Group, ACIC, AgentVI, FoxStream.

Cere ofertă!

Vezi alte Produse și Soluții

SOFTWARE

Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

SECURITY & SAFETY

Ultravision Consult furnizează pe piețele din Europa Centrală și de Est sisteme și soluții tehnice pentru securitate și siguranță, de la supraveghere, analiză și alertare video, aplicații pentru infrastructura de comunicații, pentru controlul accesului, prezență și pontaj, pentru detecție și alarmare în caz de efracție, intruziune sau incendiu.

AUTOMATIZĂRI

Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora.

INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

Contact

UltraVision Consult

 

Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 4th Section, 2nd Floor, 023828)

Email: office@ultravisionconsult.com

Apelează-ne acum!

Localizare

Formular de Contact