Loading...
Automatizări2018-10-23T19:46:42+00:00

Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora. Soluțiile din portofoliul UltraVision Consult rezolvă provocări legate de integrare, agregare, analiză, procesare și diseminare a informațiilor provenite de la sistemele componente ale unui proces.

Principalele aplicații de automatizări oferite de UltraVision Consult sunt:

Cântarul auto în staționar cu prelucrare automată a datelor

  • Oferă acuratețe și precizie de cântărire prin indicații numerice. Informațiile sunt preluate, prelucrate și transmise prin intermediul softurilor dedicate.

Modulul automat de raportare a cântăririlor auto (M.A.R.C.A.)

  • Colectează datele de la cântarele conectate în sistem, generând rapoarte multiple și oferind control asupra calității și a timpului alocat fiecărei operațiuni. Elimină posibilele erori umane și sunt compatibile cu alte sisteme, permițând administrarea centralizată a datelor.

Smart metering – solutii de citire, agregare și informare a indecșilor de consumuri de la distanță

  • Infrastructuri de contoare inteligente pentru înregistrarea, monitorizarea și măsurarea avansată, de la distanță, a consumului de diverse tipuri, de la energie electrică, la gaz sau apă.

Cere ofertă!

Vezi alte Produse și Soluții

SOFTWARE

Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

SECURITY & SAFETY

Ultravision Consult furnizează pe piețele din Europa Centrală și de Est sisteme și soluții tehnice pentru securitate și siguranță, de la supraveghere, analiză și alertare video, aplicații pentru infrastructura de comunicații, pentru controlul accesului, prezență și pontaj, pentru detecție și alarmare în caz de efracție, intruziune sau incendiu.

ANALYTICS AND VALUE ADDED EDGE SOLUTIONS

Asigurăm colectarea, procesarea și transmiterea de date pentru recunoaștere și procesare în timp real a fluxurilor video, soluții integrate asociate următoarelor categorii: servicii mobile și cloud, baze de date, analize și informații de business intelligence […]

INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

Contact

UltraVision Consult

 

Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 4th Section, 2nd Floor, 023828)

Email: office@ultravisionconsult.com

Apelează-ne acum!

Localizare

Formular de Contact