Loading...
Automatizări2023-08-22T19:32:38+03:00

Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora. Soluțiile din portofoliul UltraVision Consult rezolvă provocări legate de integrare, agregare, analiză, procesare și diseminare a informațiilor provenite de la sistemele componente ale unui proces.

Principalele aplicații de automatizări oferite de UltraVision Consult sunt:

Cântarul auto în staționar cu prelucrare automată a datelor

 • Oferă acuratețe și precizie de cântărire prin indicații numerice. Informațiile sunt preluate, prelucrate și transmise prin intermediul softurilor dedicate.

Modulul automat de raportare a cântăririlor auto (M.A.R.C.A.)

 • Colectează datele de la cântarele conectate în sistem, generând rapoarte multiple și oferind control asupra calității și a timpului alocat fiecărei operațiuni. Elimină posibilele erori umane și sunt compatibile cu alte sisteme, permițând administrarea centralizată a datelor.

Smart metering – solutii de citire, agregare și informare a indecșilor de consumuri de la distanță

 • Infrastructuri de contoare inteligente pentru înregistrarea, monitorizarea și măsurarea avansată, de la distanță, a consumului de diverse tipuri, de la energie electrică, la gaz sau apă.

Cere ofertă!

  Vezi alte Produse și Soluții

  SOFTWARE

  Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

  SECURITY & SAFETY

  Portofoliul Ultravision Consult de sisteme și soluții de securitate si siguranta a vietii pentru piețele din Europa Centrală și de Sud-Est include…

  ANALYTICS AND VALUE ADDED EDGE SOLUTIONS

  Solutiile de analytics: Avigilon, Perimeter defender, NETAVIS, aplicatii edge precum LPR si QR code.

  INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

  Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

  Icon_smart_locker

  SOLUȚII INTELIGENTE DE MANAGEMENTUL SPAȚIILOR DE DEPOZITARE TEMPORARĂ

  UltraVision Consult vă pune la dispoziție un sistem avansat de administrare a vestiarelor.

  Icon_ceas

  SOLUȚII DE PONTAJ

  UltraVision Consult oferă soluții moderne și adaptabile în domeniul managementului prezenței și absențelor.

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact