Loading...
Infrastructură de comunicații2023-08-22T19:35:19+03:00

Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe. Când lucrăm cu infrastructură critică, produsele de comunicații pe care le alegeți acum vor afecta modul în care rețeaua va funcționa mâine. Prin parteneriatul cu ComNet, UltraVision Consult furnizează soluții industriale și stabile în domeniul rețelelor de comunicații pe piața de securitate, pe piața sistemelor inteligente de transport și pe piața de transport și distribuție a energiei.

Cere ofertă!

  Vezi alte Produse și Soluții

  SOFTWARE

  Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

  SECURITY & SAFETY

  Portofoliul Ultravision Consult de sisteme și soluții de securitate si siguranta a vietii pentru piețele din Europa Centrală și de Sud-Est include…

  ANALYTICS AND VALUE ADDED EDGE SOLUTIONS

  Solutiile de analytics: Avigilon, Perimeter defender, NETAVIS, aplicatii edge precum LPR si QR code.

  AUTOMATIZĂRI

  Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora…

  Icon_smart_locker

  SOLUȚII INTELIGENTE DE MANAGEMENTUL SPAȚIILOR DE DEPOZITARE TEMPORARĂ

  UltraVision Consult vă pune la dispoziție un sistem avansat de administrare a vestiarelor.

  Icon_ceas

  SOLUȚII DE PONTAJ

  UltraVision Consult oferă soluții moderne și adaptabile în domeniul managementului prezenței și absențelor.

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact