Loading...
Security & Safety2018-10-23T19:45:01+00:00

Ultravision Consult furnizează pe piețele din Europa Centrală și de Est sisteme și soluții tehnice pentru securitate și siguranță, de la supraveghere, analiză și alertare video, aplicații pentru infrastructura de comunicații, pentru controlul accesului, prezență și pontaj, pentru detecție și alarmare în caz de efracție, intruziune sau incendiu. Oferim, de asemenea, soluții pentru siguranța vieții, pentru protecție perimetrală sau radare, monitorizare pentru muncitorii aflați în locuri izolate (Lone Worker), alături de soluții pentru monitorizarea și managementul sistemelor. Segmentul Security & Safety din portofoliul UltraVision Consult acoperă soluții complete, independente sau integrate, din portofoliul propriu sau din cel al unor producători de elită la nivel mondial, printre care Axis Communications, Milestone Systems, Genetec, SeeTec, Netavis, Honeywell, UTC Fire&Security, HID, IndigoVision, Siemens, Bosch sau Schrack Seconet și Prysm Software, furnizor mondial în domeniul tehnologiei de arhitecturi deschise pentru Physical Security Integration Management (PSIM).

Cere ofertă!

Vezi alte Produse și Soluții

SOFTWARE

Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

ANALYTICS AND VALUE ADDED EDGE SOLUTIONS

Asigurăm colectarea, procesarea și transmiterea de date pentru recunoaștere și procesare în timp real a fluxurilor video, soluții integrate asociate următoarelor categorii: servicii mobile și cloud, baze de date, analize și informații de business intelligence […]

AUTOMATIZĂRI

Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora.

INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

Contact

UltraVision Consult

 

Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 4th Section, 2nd Floor, 023828)

Email: office@ultravisionconsult.com

Apelează-ne acum!

Localizare

Formular de Contact