Loading...
Security & Safety2023-08-23T12:07:50+03:00

Portofoliul Ultravision Consult de sisteme și soluții de securitate si siguranta a vietii pentru piețele din Europa Centrală și de Sud-Est include:

 • Supraveghere, analiză și alertare video
 • Aplicații pentru infrastructura de comunicații
 • Controlul accesului, prezență și pontaj
 • Detecție și alarmare în caz de efracție sau incendiu
 • Protecție perimetrală
 • Monitorizare pentru muncitorii aflați în locuri izolate
 • Monitorizarea și managementul infrastructurilor de comunicatii si electroalimentare

Oferta noastra se bazeaza pe parteneriate de succes si de lunga durata cu producători globali de elită precum Axis Communications, Digital Barriers, Corsight, Milestone Systems, Mobotix, HikVision, Dahua, Hanhwa, ACRE Security, Spica, HID, Carrier, Schrack Seconet, Cias și Prysm Software.

Cere ofertă!

  Produse și Soluții de
  Security & Safety

  Soluții Control Acces în Cloud

  Door Cloud este o soluție în Cloud, sigură, scalabilă și flexibilă de gestiune control acces. Door Cloud funcționează exclusiv cu protocoale și dispozitive securizate, asigurând atât cele mai bune practici, cât și cele mai înalte standarde de securitate.

  Supraveghere Video

  Soluțiile de supraveghere video pe care le propunem sunt concepute pentru a satisface nevoile specifice ale clienților noștri, utilizând unelte de proiectare de ultimă generație care se aliniază la particularitățile locațiilor și funcționalităților punctelor de supraveghere.

  Detecție la efracție

  UltraVision Consult oferă soluții de ultimă generație pentru administrarea riscurilor, printr-un ansamblu complex de sisteme care acoperă întregul spectru, de la incidentele externe până la cele interne.

  Detecție și alarmare la incendiu

  Compania noastră oferă soluții eficiente pentru gestionarea riscurilor, furnizând soluții avansate și integrate care acoperă o gamă largă de incidente de securitate si siguranta vietii, atât externe, cât și interne permitând identificarea, prelucrarea și analiza detaliată a acestora.

  Vezi alte Produse și Soluții

  SOFTWARE

  Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

  ANALYTICS AND VALUE ADDED EDGE SOLUTIONS

  Solutiile de analytics: Avigilon, Perimeter defender, NETAVIS, aplicatii edge precum LPR si QR code.

  AUTOMATIZĂRI

  Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora…

  INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

  Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

  Icon_smart_locker

  SOLUȚII INTELIGENTE DE MANAGEMENTUL SPAȚIILOR DE DEPOZITARE TEMPORARĂ

  UltraVision Consult vă pune la dispoziție un sistem avansat de administrare a vestiarelor.

  Icon_ceas

  SOLUȚII DE PONTAJ

  UltraVision Consult oferă soluții moderne și adaptabile în domeniul managementului prezenței și absențelor.

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact