Loading...
Detecție la efracție2023-08-10T17:27:15+03:00

UltraVision Consult oferă soluții de ultimă generație pentru administrarea riscurilor, printr-un ansamblu complex de sisteme care acoperă întregul spectru, de la incidentele externe până la cele interne. Aceste incidente de securitate pot fi identificate, procesate și examinate în detaliu.

Asigurând precizie, eficienţă şi scalabilitate optimă, soluţiile pe care le propunem integrează module de analiză complexe, cu multiple scenarii de detecţie, inclusiv împotriva accesărilor neautorizate sau a acţiunilor de sabotaj, atât la nivel fizic, cât și la nivel logic (cybersecurity). Portofoliul nostru de soluții pentru securitate fizică și siguranță a vieții cuprinde sisteme complexe de detecție și alarmare în caz de  efracție, atât pentru interior, cât și pentru exterior, inclusiv metode pentru gestionarea nivelului de securitate în punctele de acces. În funcție de gradul de complexitate, soluțiile UltraVision Consult pot fi aplicate atât în spații comerciale de dimensiuni mici și mijlocii, lanțuri de magazine, platforme industriale și logistice, sau zone de stocare, cât și în vederea sporirii gradului de securitate în zone extinse sau la puncte cu grad ridicat de risc, precum centrale electrice, nucleare, uzine chimice, puncte de frontieră sau porturi maritime.

Portofoliul nostru de soluții cuprinde componentele mecanice esențiale pentru securizarea unui perimetru, începând cu bariere și garduri, până la elemente de întârziere și grilaje de protecție. Acestea sunt întărite de metodele tradiționale de detecție a mișcării și a prezenței umane, având la bază combinații optimizate de tehnologii. Sistemele sofisticate de protecție la exterior includ tehnologii perimetrale cu mecanisme de verificare avansate, de la radare și tehnologie cu microunde, la soluții de detecție prin vibrații, protecție montată pe gard, adiacentă gardului sau subterană. În cazul soluțiilor mai complexe, portofoliul nostru include senzori seismici specializați pentru detectarea efracțiilor în spații deschise, soluții ajustabile atât pentru protecția perimetrală a unor situri industriale, cât și pentru zone cu risc crescut, cum ar fi cea de frontieră. Camerele inteligente, detectoarele de vibrații și analizoarele de spectru audio, alături de sistemele de alarmă pentru protecția perimetrală transmit alerte la detectarea oricărei categorii de risc. Echipamentele de semnalizare acustică și luminoasă au rol de intimidare, în timp ce sistemul de detecție și alarmare transmite, prin modulele de comunicare, informații circumstanțiale către un centru de monitorizare, care alertează echipele de intervenție rapidă.

Aplicaţiile software de analiză video pe care le dezvoltăm pentru protecție la efracție sunt scalabile şi flexibile, facilitează detectarea rapidă a tentativelor de intruziune și sunt compatibile cu alte produse, precum camerele de supraveghere, sirenele, goarnele de reţea sau alte aplicații de gestionare video dezvoltate de diverse companii.

UltraVision Consult oferă soluții integrate, adaptate particularităților locației, atât din punctul de vedere al spațiului, cât și a modului utilizare. Prin intermediul sistemului unificat de control prin AppVision™ PSIM, sistemul de alarmare și avertizare la efracție poate fi integrat cu sistemul de detecție și alarmare la incendiu, cu sistemul de control al accesului, sau cu sistemele de supraveghere video, audio sau intercom. Operarea acestuia este eficientizată prin utilizarea harților interactive (cu sau fără suport GIS) sau fluxurilor operaționale personalizate pentru tratarea amenințărilor.

Cere ofertă!

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact