Loading...
Detecție și alarmare la incendiu2023-08-10T17:29:43+03:00

Compania noastră oferă soluții eficiente pentru gestionarea riscurilor, furnizând soluții avansate și integrate care acoperă o gamă largă de incidente de securitate si siguranta vietii, atât externe, cât și interne permitând identificarea, prelucrarea și analiza detaliată a acestora.

Ne distingem prin precizia, eficiența și flexibilitatea soluțiilor noastre. Acestea includ module de analiză avansate care acoperă numeroase scenarii de detecție, inclusiv pentru incendii. În cadrul portofoliului nostru de securitate fizică și siguranță a vieții, propunem sisteme avansate de detecție și alarmare la incendiu, adaptate diverselor scenarii, topologii de cladiri si de spatii.

UltraVision Consult oferă soluții personalizate, configurate în detaliu pentru a corespunde la particularitățile fiecărei locații, luând în considerare atât aspectele dimensionale, cât și modul de utilizare. Prin intermediul platformei integrate de gestionare AppVision™ PSIM, sistemul de detecție și alarmare la incendiu poate fi integrat eficient cu sistemul de alarmare pentru efracție, controlul accesului, precum și cu sistemele de supraveghere video, audio sau intercom.

Funcționalitatea acestuia este optimizată prin utilizarea hărților interactive (cu sau fără suport GIS) și a fluxurilor operaționale personalizate pentru gestionarea eficientă a amenințărilor. În acest fel, oferim un control centralizat și complet al tuturor sistemelor de securitate, pentru a asigura un nivel maxim de protecție.

Cere ofertă!

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact