Loading...
Soluții Control Acces în Cloud2023-08-21T14:09:24+03:00

Door Cloud este o soluție în Cloud, sigură, scalabilă și flexibilă de gestiune control acces.

Door Cloud funcționează exclusiv cu protocoale și dispozitive securizate, asigurând atât cele mai bune practici, cât și cele mai înalte standarde de securitate.

Caracteristici:

 • Bazat pe controlerele de acces Spica Zone IoT
 • Cloud public găzduit pe Azure/Amazon
 • Suport pentru cititoare HID și generice
 • Suport pentru OSDP
 • Suport pentru încuietori wireless Aperio

Door Cloud este capabil să gestioneze 4 roluri diferite și orice număr de niveluri de permisiune:

 • Utilizator – Utilizatorii cu un smartphone pot solicita acces instantaneu sau pot raporta incidente legate de securitate.
 • Administratorul clientului – Administratorul clientului gestionează controlul accesului în cadrul organizației. Scopul și permisiunile lui sunt determinate în funcție de responsabilitățile și autorizația de securitate din organizația clientului.
 • Admin Partener – Partenerul local Door Cloud este de obicei o companie locală de securitate. Scopul și drepturile lor de acces depind de modul în care responsabilitățile de management au fost împărțite între partener și un anumit client.
 • Administratorii Master – Administratorii master au o imagine de ansamblu completă asupra performanței Door Cloud și oferă asistență partenerilor. În mod normal, administratorii master nu au acces operațional la clienți. Administratorii master oferă suport de rezervă numai la cererea explicită a clienților sau ca urmare a unui incident escaladat.

Acces pe mobil

Obțineți acces la uși și porți securizate cu acces pe mobil. Datorită tehnologiilor de localizare și micro-locare utilizate de aplicația pentru smartphone Door Cloud, utilizatorul este identificat direct din aplicație și ușa este determinată prin locația telefonului și nu mai este nevoie ca acesta să utilizeze cititorul de recunoaștere, astfel numărul de cititoare este redus.

Cere ofertă!

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact