Loading...
Supraveghere Video2023-08-21T14:05:58+03:00

Soluțiile de supraveghere video pe care le propunem sunt concepute pentru a satisface nevoile specifice ale clienților noștri, utilizând unelte de proiectare de ultimă generație care se aliniază la particularitățile locațiilor și funcționalităților punctelor de supraveghere. Recomandăm cele mai potrivite echipamente și sisteme de video management care corespund cu dimensiunile spațiilor de monitorizat, precum și cu domeniul de activitate și cerințele specifice ale clientului. Colaborăm cu furnizori de renume în  domeniul CCTV, cum ar fi Axis Communications, Milestone Systems, Genetec, Avigilon, Quognify, IndigoVision, Netavis, Huawei, Hikvision, Dahua, Camtrace și mulți alții, urmărind în permanență inovațiile tehnologice pentru a ne ajusta propunerea la soluția optimă care să genereze valoare adăugată clientului. Livrăm proiecte la cheie de supraveghere video IP și hibride, cu posibilitatea integrării de elemente analogice.

Soluțiile CCTV pe care le propunem la UltraVision Consult se bazează pe tehnologiile disponibile în prezent pe piață.  Portofoliul nostru cuprinde camere video IP, convertori de semnal de la analog la digital, precum și platforme de înregistrare și VMS care sunt scalabile în funcție de dimensiunile sistemelor. Toate aceste tehnologii sunt utilizate la capacitatea lor maximă  prin integrarea funcțiilor de analiză video de imagine care contribuie la  administrarea și valorificarea informațiilor oferite de sistemele de video management. Prin analiza video, care poate rula direct în camera de supraveghere sau centralizată la nivelul unui server, implementăm module de recunoaștere a numerelor de înmatriculare – Licence Plate Recognition (LPR), și module specifice de People Counting – numărarea persoanelor, analiză demografică, și alte tipuri de analiză video pentru a valorifica informațiile generate de camerele video.

În portofoliul nostru avem disponibile și tehnologii de transmisie video in timp real în condiții de bandă scăzută, atât prin tehnologia ZipStream oferită de producătorul Axis, cât și prin TVI, tehnologie oferită de Digital Barriers. Aceste tehnologii  pot reduce considerabil lățimea de bandă necesară, oferind posibilitatea de a realiza transmisii fluente în direct prin rețele de comunicații mobile (2G, 3G sau 4G). Mai mult, inovațiile de la partenerii noștri ne permit să prezentăm doar informațiile relevante, cu opțiunea de a estompa fețele persoanelor filmate direct din cameră, în momentul capturii de imagini, funcție utilizată în cazul implementărilor cu un grad înalt de confidențialitate. Putem integra toate tehnologiile specifice de supraveghere video la nivelul unui sistem PSIM pentru a le valorifica prin rapoarte și analize specifice care pot fi de folos în relațiile cu clienții, în marketing, sau pentru eficientizarea și automatizarea activităților din domeniile industriale sau din construcții, în acord cu nevoile clientului. Avem acces la versiuni beta ale aplicațiilor pentru integrarea celor mai noi funcții, și actualizăm în mod regulat securitatea echipamentelor pentru a oferi clienților noștri cel mai înalt nivel de protecție.

Echipa UltraVision Consult este certificată și deține toate aptitudinile necesare pentru a realiza evaluarea de necesitate, formularea de propuneri de sisteme, adaptând soluția la cerințele specifice ale locației prin intermediul diversității  tehnologice pe care o furnizăm. Procedurile noastre respectă în întregime regulamentele de protecție a datelor private, pe tot parcursul procesului de valorificare a datelor, în concordanță cu cele mai recente normative GDPR.

Cere ofertă!

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact