Loading...
Software2018-10-24T08:37:57+00:00

Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client. Soluțiile oferite includ atât licențele standard, cât și dezvoltări personalizate pe nevoile clienților.

Portofoliul software UltraVision Consult este format din aplicațiile de procesare și analiză în timp real de tip PSIM (Physical Security Information Management), USIM (Unified Security & Incident Management), CRI (Control Room Integration), Supervision & SCADA, precum și modele de Business Intelligence & Dashboard Reporting sau Business Process & Operational Management.

Proiectele noastre de dezvoltare software contribuie la personalizarea sau modelarea informațiilor obținute din sistemele integrate de securitate utilizând tehnologii complementare.

Cere ofertă!

Produse și Soluții
Software

PSIM
Physical Security Information Management

PSIM (Physical Security Information Management) este un sistem de management al informațiilor generate de elemente de securitate fizică electronică, automatizări și SCADA, bazat pe protocolul de comunicații de date.

Unified Security & Incident Management

Tehnologii diverse sunt implementate într-un sistem integrat pentru a asigura o gestionare completă a întregului proiect de securitate: supraveghere video, analiză video, control acces, intruziune, incendiu și siguranța vieții, protecție perimetrală sau radare.

Control Room Integration (CRI)

Tehnologiile din portofoliul UltraVision Consult permit unificarea la nivel de informare și operare a infrastructurilor de securitate, management și asistare a deciziei, îmbunătățind timpul de răspuns și eficiența acțiunilor în operațiuni critice.

Supervision & SCADA

Prin instrumente avansate de procesare a datelor, platforma SCADA permite dezvoltarea de aplicații variate de monitorizare și control de la distanță a proceselor comerciale sau industriale.

Business Intelligence & Dashboard Reporting

Cu o multitudine de aplicații, instrumente, teorii și tehnologii, această soluție dedicată oamenilor de afaceri este un valoros asistent în procesul de luare a deciziilor, ce le permite companiilor să strângă date, să le analizeze, să construiască o imagine realistă a performanțelor companiei […]

Business Process & Operational Management

Tehnologiile și aplicațiile din portofoliul UltraVision Consult dedicate managementului operațional permit proiectarea, controlul și eficientizarea fluxului de producție prin monitorizarea proceselor și a resurselor.

Vezi alte Produse și Soluții

SECURITY & SAFETY

Ultravision Consult furnizează pe piețele din Europa Centrală și de Est sisteme și soluții tehnice pentru securitate și siguranță, de la supraveghere, analiză și alertare video, aplicații pentru infrastructura de comunicații, pentru controlul accesului, prezență și pontaj, pentru detecție și alarmare în caz de efracție, intruziune sau incendiu.

ANALYTICS AND VALUE ADDED EDGE SOLUTIONS

Asigurăm colectarea, procesarea și transmiterea de date pentru recunoaștere și procesare în timp real a fluxurilor video, soluții integrate asociate următoarelor categorii: servicii mobile și cloud, baze de date, analize și informații de business intelligence […]

AUTOMATIZĂRI

Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora.

INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

Contact

UltraVision Consult

 

Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 4th Section, 2nd Floor, 023828)

Email: office@ultravisionconsult.com

Apelează-ne acum!

Localizare

Formular de Contact