PSIM Physical Security Information Management2018-10-23T19:33:01+03:00

PSIM (Physical Security Information Management) este un sistem de management al informațiilor generate de elemente de securitate fizică electronică, automatizări și SCADA, bazat pe protocolul de comunicații de date.

UltraVision Consult recomandă AppVision PSIM, soluția adaptată necesităților actuale de integrare și asistare a deciziei, ca platformă deschisă care unifică diferite tehnologii, oferind operatorului funcții de informare, comandă și control al proceselor.

Sistemul de management de tip PSIM permite gestionarea tuturor echipamentelor cu rol în securitatea unui obiectiv păstrându-vă independența alegerii furnizorilor. Mixul de tehnologii adaptate necesităților reale vă poate aduce economii semnificative în bugetul alocat pentru întreg sistemul de securitate.

AppVision le oferă operatorilor informații în timp real, prin intermediul interfețelor grafice personalizate disponibile pentru o plajă largă de aplicații, de la instalațiile de joasă tensiune, la sistemele electronice de securitate, siguranță și automatizări dintr-o clădire, dintr-un campus sau dintr-un oraș. Aplicația este folosită pe scară largă la nivel mondial, în proiecte complexe de securitate sau automatizări. AppVision facilitează aplicarea în mod unitar a procedurilor de operare, administrare și comandă a tuturor sistemelor implicate într-un proiect complex de securitate sau automatizări.

Avantajul utilizării platformei PSIM este faptul că permite o licențiere flexibilă, scalabilă și modulară. Pentru partenerii certificați punem la dispoziție SDK și versiunea OEM.

Utilizarea platformei PSIM dă posibilitatea de a crește de la proiecte mici, la proiecte multi-site, cu un număr nelimitat de sinoptice (interfețe) incluse. Astfel, cu ajutorul platformei PSIM AppVision vă puteți fideliza clienții oferindu-le soluții eficiente și personalizate, fără a avea costuri de întreținere obligatorii.

Aplicația PSIM adresează atât producătorii de echipamente de automatizări și securitate fizică, centrele de comandă și control, management integrat, distribuitorii de echipamente de automatizări și securitate fizică, precum și antreprenorii din domeniul instalațiilor pentru clădiri și locații industriale. Mai mult, PSIM permite un management unitar companiilor de servicii din domeniul Property și Facility Management, precum și clădirilor inteligente, inclusiv celor care au sisteme de securitate existente.

Cere ofertă!

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact