Loading...
Soluții de Pontaj2023-08-22T19:23:18+03:00

UltraVision Consult oferă soluții moderne și adaptabile în domeniul managementului prezenței și absențelor. Sistemul nostru oferă acces în timp real la înregistrările de prezență a angajaților. Obțineți acces în timp real la prezența angajaților printr-o varietate de metode de pontaj, de la dispozitive fixe care înregistrează evenimentele de prezență pe baza credențialelor (coduri QR, carduri și/sau date biometrice), până la înregistrarea web și mobilă într-o aplicație dedicată. Raportarea către sistemele de plată este ușor de implementat, iar pentru clienții enterprise oferim integrări cu platforme terțe (SAP, Oracle).

Ne adaptăm nevoilor clienților și oferim o gamă largă de soluții atât cloud, cât și local. Integrarea cu AppVision PSIM ne permite să colectăm și să convertim evenimentele de acces  (logice sau fizice) în evenimente de pontaj.

Icon_ceas

Cere ofertă!

  Produse și Soluții de Pontaj

  Soluții în Cloud

  UltraVision Consult vă propune, prin parteneriatul cu SPICA, soluția AllHours, în cloud, pentru a gestiona cu ușurință toate segmentele de management al timpului: de la programarea schimburilor prin urmărirea prezenței și a absențelor, până la rapoarte și analize.

  Soluții Locale

  Ultravision Consult vă oferă, prin parteneriatul cu Spica, o soluție modulară de control access și pontaj on-premise Time&Space.

  Metode de Clocking

  Cu dimensiunile sale compacte și designul curat, Zone Touch este o soluție simplă, elegantă și rentabilă pentru înregistrarea timpului angajaților.

  Integrări

  Integrare salarizare – Modul de raportare către salarizare – Diminuează blocajele plăților și elimină erorile de introducere manuală a datelor cu ajutorul integrării de salarizare (Payroll integration framework – PIF).

  Vezi alte Produse și Soluții

  SOFTWARE

  Suita de aplicații și platforme software din portofoliul UltraVision Consult cuprinde soluții scalabile, în arhitectura client-server, precum și sisteme globale multi-server și multi-client.

  SECURITY & SAFETY

  Portofoliul Ultravision Consult de sisteme și soluții de securitate si siguranta a vietii pentru piețele din Europa Centrală și de Sud-Est include…

  ANALYTICS AND VALUE ADDED EDGE SOLUTIONS

  Solutiile de analytics: Avigilon, Perimeter defender, NETAVIS, aplicatii edge precum LPR si QR code.

  AUTOMATIZĂRI

  Echipa UltraVision Consult implementează soluții de automatizări adaptate nevoilor fiecărei companii, pentru eficientizarea și optimizarea producției, creșterea eficienței și a calității sau pentru stabilizarea proceselor prin extinderea nivelului de control asupra acestora…

  INFRASTRUCTURĂ DE COMUNICAȚII

  Soluțiile de infrastructură și comunicații din portofoliul UltraVision Consult sunt dezvoltate în parteneriat cu compania ComNet, furnizor de soluții de conectivitate și comunicare optimizate pentru aplicații ce răspund nevoilor proiectelor complexe.

  Icon_smart_locker

  SOLUȚII INTELIGENTE DE MANAGEMENTUL SPAȚIILOR DE DEPOZITARE TEMPORARĂ

  UltraVision Consult vă pune la dispoziție un sistem avansat de administrare a vestiarelor.

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact