Loading...
Metode de Clocking2023-08-22T12:53:11+03:00

Terminale de pontaj – Zone Touch

Cu dimensiunile sale compacte și designul curat, Zone Touch este o soluție simplă, elegantă și rentabilă pentru înregistrarea timpului angajaților. Un cititor de carduri încorporat acceptă majoritatea tehnologiilor majore de carduri și permite acreditările smartphone-ului.

Zone Touch se distinge prin faptul că ecranul său tactil durabil este suficient de rezistent pentru mediile industriale și pontajul este posibil și în timpul penelor de curent sau în cazul unor probleme de conectivitate Wi-Fi. De asemenea, este disponibil, cu un cititor de amprentă Morpho, lider în tehnologia biometrică.

metode-de-clocking-1

Aplicația web

AllHours pentru soluția în Cloud

metode-de-clocking-2

Web Clocking Portal pentru soluția on premises Time&Space

metode-de-clocking-3

Aplicația mobilă

AllHours pentru soluția în Cloud și Spica Mobile Time pentru soluția on premises

Fiecare angajat poate folosi aplicația mobilă pentru a înregistra intrarea și ieșirea din tură când lucrează din locația clientului sau de acasă, de asemenea poate înregistra cereri de absențe și poate verifica programul.

Geofencing – Fiecare eveniment de pontare introdus cu aplicația mobilă este însoțit de coordonatele GPS. Administratorul poate seta locații în care angajații săi au voie să își înregistreze orele, de exemplu acasă sau de la birou.

metode-de-clocking-5 metode-de-clocking-4

 

AppVision PSIM

Integrarea cu AppVision PSIM ne dă posibilitatea colectării și transformării evenimentelor din sisteme de acces (logic și/sau fizic) în evenimente de pontaj.

metode-de-clocking-6

Cere ofertă!

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact