Loading...
Consultanță & Instruire2018-10-24T08:49:46+03:00

UltraVision Consult asigură consultanță pentru implementarea de soluții de siguranță în diferite domenii de afaceri, realizând analiza de risc sau de proces. Oferim consultanță în strategii de extindere a piețelor sau pentru lansarea produselor, eficientizând strategia generală printr-un control sporit asupra diverselor variabile, de la preț, la calendarul activităților programate în vederea ameliorării percepției sau a extinderii vizibilității și a numărului de clienți.

Cere ofertă!

  Vezi alte Servicii

  SERVICII ȘI ÎNTREȚINERE

  UltraVision Consult oferă servicii de întreținere și suport pentru toate modulele aplicației AppVision pentru care este unicul distribuitor în România și Europa Centrală și de Est.

  PROIECTARE

  Asigurăm soluții de proiectare adaptate obiectivelor, domeniilor de activitate și strategiei partenerilor noștri, de la monitorizare video, control acces, aplicații de prezență și pontaj…

  DEZVOLTARE SOFTWARE

  Oferim servicii de consultanță prin care delimităm care sunt nevoile ce pot fi acoperite prin soluțiile PSIM, dar vă putem asigura și dezvoltări peste platformele deschise, sau modulele software care să răspundă corespunzător cerințelor dvs.

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact