Loading...
Dezvoltare Software2018-10-25T12:01:20+03:00

Oferim servicii de consultanță prin care delimităm care sunt nevoile ce pot fi acoperite prin soluțiile PSIM, dar vă putem asigura și dezvoltări peste platformele deschise, sau modulele software care să răspundă corespunzător cerințelor dvs. Soluțiile software dezvoltate de UltraVision Consult, perfect adaptate cerințelor de business din diferite industrii, precum și cu funcționalități și module cu orice grad de personalizare și complexitate, conectează utilizatorii la informaţie, încurajând comunicarea, colaborarea şi transparenţa. De la aplicații de uz general, până la soluții de integrare Business-to-Business sau soluții de Business Intelligence, UltraVision dezvoltă software peste platforma AppVision, precum și peste alte tehnologii implementate care să permită o monitorizare în timp real și simultan a tuturor proceselor și autorizează sisteme unificate de gestionare și control. Cu arhitecturi deschise și o interfață simplificată de operare, soluțiile software au în vedere integrarea și simplitatea în exploatare, indiferent de gradul de pregătire tehnică al operatorului. Echipa UltraVision asigură pachete de consultanță pentru mediul de afaceri, soluții complete de marketing și analize de risc sau de proces.

Cere ofertă!

  Vezi alte Servicii

  SERVICII ȘI ÎNTREȚINERE

  UltraVision Consult oferă servicii de întreținere și suport pentru toate modulele aplicației AppVision pentru care este unicul distribuitor în România și Europa Centrală și de Est.

  PROIECTARE

  Asigurăm soluții de proiectare adaptate obiectivelor, domeniilor de activitate și strategiei partenerilor noștri, de la monitorizare video, control acces, aplicații de prezență și pontaj…

  CONSULTANȚĂ ȘI INSTRUIRE

  UltraVision Consult asigură consultanță pentru implementarea de soluții de siguranță în diferite domenii de afaceri, realizând analiza de risc sau de proces.

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact