Loading...
Proiectare2018-10-24T18:07:55+00:00

Asigurăm soluții de proiectare adaptate obiectivelor, domeniilor de activitate și strategiei partenerilor noștri, de la monitorizare video, control acces, aplicații de prezență și pontaj, detecție și alarmare la efracție, infrastructură de comunicații, detecție și alarmare la incendiu, precum și aplicații software de management. Echipe multidisciplinare de ingineri și tehnicieni, cu experiență în industrii variate, de la utilități publice, mediu industrial sau retail, oferă soluții personalizate de proiectare în domeniul sistemelor electronice de securitate, siguranță și automatizări. Având în vedere scopul implementării unei soluții eficiente, UltraVision Consult asigură proiectarea specifică pentru a răspunde diverselor provocări de integrare, agregare, analiză, procesare și diseminare de informații provenite de la sistemele componente ale unui proces.

Cere ofertă!

Vezi alte Servicii

SERVICII ȘI ÎNTREȚINERE

UltraVision Consult oferă servicii de întreținere și suport pentru toate modulele aplicației AppVision pentru care este unicul distribuitor în România și Europa Centrală și de Est.

CONSULTANȚĂ ȘI INSTRUIRE

UltraVision Consult asigură consultanță pentru implementarea de soluții de siguranță în diferite domenii de afaceri, realizând analiza de risc sau de proces.

DEZVOLTARE SOFTWARE

Oferim servicii de consultanță prin care delimităm care sunt nevoile ce pot fi acoperite prin soluțiile PSIM, dar vă putem asigura și dezvoltări peste platformele deschise, sau modulele software care să răspundă corespunzător cerințelor dvs.

Contact

UltraVision Consult

 

Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 4th Section, 2nd Floor, 023828)

Email: office@ultravisionconsult.com

Apelează-ne acum!

Localizare

Formular de Contact