Loading...
Servicii și întreținere2018-10-24T08:43:20+03:00

UltraVision Consult oferă servicii de întreținere și suport pentru toate modulele aplicației AppVision pentru care este unicul distribuitor în România și Europa Centrală și de Est. În plus, având în vedere integrarea și optimizarea proceselor de lucru în domeniul sistemelor electronice de securitate, siguranță și automatizări, UltraVision asigură monitorizarea parametrilor de funcționare pentru întreaga soluție, cu urmărirea atentă a tehnologiilor implicate și validarea funcționării echipamentelor, prin eliminarea erorii umane. Serviciile de mentenanță au în vedere atât exploatarea optimă a platformei PSIM, cât și a tuturor echipamentelor și tehnologiilor integrate.

Informațiile analizate de echipamentele de monitorizare pot fi transmise automat și integrate cu alte baze de date în vederea centralizării informațiilor utile, pentru îmbunătățirea comunicării cu echipele de lucru, simplificarea modului de interacțiune cu clienții și identificarea în timp real a intervențiilor neautorizate sau a defectelor de funcționare ale unui sistem.

Cere ofertă!

  Vezi alte Servicii

  PROIECTARE

  Asigurăm soluții de proiectare adaptate obiectivelor, domeniilor de activitate și strategiei partenerilor noștri, de la monitorizare video, control acces, aplicații de prezență și pontaj…

  CONSULTANȚĂ ȘI INSTRUIRE

  UltraVision Consult asigură consultanță pentru implementarea de soluții de siguranță în diferite domenii de afaceri, realizând analiza de risc sau de proces.

  DEZVOLTARE SOFTWARE

  Oferim servicii de consultanță prin care delimităm care sunt nevoile ce pot fi acoperite prin soluțiile PSIM, dar vă putem asigura și dezvoltări peste platformele deschise, sau modulele software care să răspundă corespunzător cerințelor dvs.

  Contact

  UltraVision Consult

   

  Adresă: 37-39th Intrarea Glucozei Street, District 2, Bucharest, Romania (Medicarom Building, 3rd Section, 1st Floor, 023828)

  Email: contact@ultravisionconsult.com

  Apelează-ne acum!

  Localizare

  Formular de Contact