Ultimele echipamente de control al accesului de la Axis disponibile prin UltraVision

Recent, Axis Communications a anunțat lansarea modulului de control al ușilor cu conectare la rețea, AXIS A1601. Noua soluție de control al accesului de la Axis se adaptează unui nivel sporit de complexitate necesar în unele companii, indiferent că este vorba despre funcționalități avansate, număr mare de uși sau număr mare de utilizatori, începând de acum au o nouă variantă la îndemână. Soluția de control al accesului AXIS A1601 poate fi integrată prin aplicația AppVision distribuită în România și Europa de Est de către UltraVision Consult.

Datorită capabilității de a gestiona un număr mare de uși și de a procesa rapid până la 70.000 de utilizatori, AXIS A1601 este soluția perfectă pentru instalări avansate, de mari dimensiuni și distribuite pe mai multe zone. Construit pe standarde deschise, modulul de control al ușilor A1601 se integrează cu ușurință alături de alte componente, printre care și cu controlerul deja existent în portofoliu Axis, A1001, împreună completând portofoliul de soluții pentru organizații de orice dimensiuni.

Modulul de control al ușilor cu conectare la rețea AXIS A1601 este un dispozitiv inteligent și independent, care se instalează la nivelul fiecărei uși pentru a asigura cea mai bună scalabilitate în materie de control al accesului. Iar pentru că se bazează pe standarde deschise și pentru că respectă standardul ONVIF, profilurile A și C, AXIS A1601 le permite utilizatorilor să combine cele mai bune elemente hardware și software disponibile pe piață și să integreze soluțiile de control al ușilor cu alte sisteme, precum cele de supraveghere video, de detecție la intruziune, de sonorizare prin rețea sau sistemele de pontaj.

AXIS A1601 folosește un procesor puternic, optimizat pentru prelucrarea bazelor de date cu un foarte mare volum. Fiind superior modelului deja existent A1001, noul controler A1601 dispune de mai multă capacitate de stocare și memorie, două relee configurabile, patru porturi I/O digitale monitorizate. Proiectat pe aceeași platformă utilizată de camerele de rețea Axis și construit pentru a se integra în sistemele de securitate cu conectare la rețea, AXIS A1601 este alimentat prin standardul PoE+, oferind partenerilor posibilitatea de instalare facilă cu optimizare a cablării pentru alimentarea încuietorilor, a cititoarelor și a altor dispozitive auxiliare. Dacă conexiunea controlerului cu serverul a fost întreruptă, AXIS A1601 poate gestiona în continuare bazele de date în modul de lucru deconectat. AXIS A1601 este disponibil în România prin intermediul relației de parteneriat dintre UltraVision și firma suedeză Axis Communications.

By |2018-10-24T17:12:17+00:00octombrie 16th, 2018|Noutăți|0 Comments