UltraVision Consult garantează nivelul de competență al partenerilor săi prin noua politică de instruire și certificare Appvision PSIM

În urma experienței acumulate prin implementarea de proiecte de succes in regiunea Europei Centrale si de Sud-Est, din dorința de a îmbunătăți permanent calitatea serviciilor oferite clienților și utilizatorilor, UltraVision Consult a publicat politica de certificare a partenerilor pentru platforma software Appvision PSIM.
Prin această politică asigurăm clienților accesul la servicii de calitate bazate pe cunoștințe dobândite in procesul de certificare a partenerilor.

Astfel, platforma software va putea fi operată de experți certificați AppVision PSIM. Clienții AppVision PSIM, în funcție de resursele licențiate si complexitatea arhitecturii, vor beneficia de confirmarea prin certificare a configurației software pe care o dețin și accesul la programe de instruire pentru operatori.
Partenerii UltraVision Consult pot accesa trei nivele de certificare pentru AppVision PSIM: INITIAL, Professional și Enterprise.
În vederea obținerii certificării, partenerul are la dispoziție cursuri de specializare furnizate de UltraVision Consult, care pot avea loc în laboratorul propriu, la distanță sau la sediul partenerului. Atestarea companiei partenere intră în vigoare după implementarea cu succes a primului proiect și este valabilă 2 ani.
Nivelul de certificare INITIAL le oferă partenerilor posibilitatea de a aborda proiecte mici și mijlocii.

Cursurile de specializare și evaluarea în vederea certificării pentru nivelul AppVision INITIAL sunt gratuite. Pentru a accesa acest nivel de certificare, este necesar cel puțin un expert certificat AppVision INITIAL în echipă și un proiect de nivel INITIAL implementat cu succes în portofoliu.
Următoarele nivele de certificare, Professional și Enterprise, se adresează partenerilor care au dorința si capacitatea de a aborda proiecte de complexitate medie si ridicată.
Pentru nivelul Professional, compania parteneră, la momentul obținerii certificării, trebuie să dețină în echipa tehnică proprie cel puțin 2 experți certificați Professional și un proiect implementat cu succes aferent acestui nivel complexitate.
Pentru a obține nivelul de certificare Enterprise, compania parteneră are nevoie în echipa tehnică proprie de 2 experți cu certificat valid Professional, de un expert arhitect certificat Enterprise și de un proiect în care să fi implementat cu succes licențe specifice Appvision PSIM Enterprise.
Politica de certificare a partenerilor face parte din strategia comercială a companiei Ultravision Consult și poate suferi modificări fără notificare în prealabil.

Despre UltraVision Consult

UltraVision Consult este furnizor de tehnologie și soluții de securitate fizică electronică, automatizări de clădiri și industriale, fiind unicul distribuitor în România și în Europa Centrală și de Sud-Est a suitei software AppVision PSIM.
AppVision este o platformă deschisă de unificare a tehnologiilor și echipamentelor de la diferiți producători din piață, care asigură informarea operatorilor, supervizarea, comanda și controlul proceselor într-un mod unitar. AppVision permite realizarea unor configurații tehnologice de excelență în realizarea unei soluții profesionale de securitate, automatizări pentru clădiri și industriale. Într-o piață complexă, cu sute de producători de sisteme, deseori incompatibile, UltraVision reunește prin AppVision cele mai competitive mărci printr-un sistem unic de operare, control și management.

By |2021-05-11T11:18:42+00:00aprilie 6th, 2021|Noutăți|0 Comments

Leave A Comment