Ultravision Consult – in premiera la Adria Security Summit 2021

Anul 2021 a marcat o premiera pentru echipa Ultravision Consult. Dupa o lunga perioada de asteptare datorita crizei sanitare, lipsita de evenimente cu prezenta fizica, am avut ocazia de a participa pentru prima dată cu un stand propriu la un eveniment international, cu adresabilitate regionala in piata sistemelor electronice de securitate, Adria Security Summit.

Noutatile tehnologice si schimbul de experienta au definit cele doua zile ale evenimentului pentru echipa Ultravison Consult. Astfel am prezentat si lansat in premiera cea mai recenta versiune a AppVisionPSIM, 4.7., care aduce facilitati noi de management al incidentelor. Un alt element de debut a fost prezentarea unui studiu de caz bazat pe implementarea de succes a unui de control acces automatizat pentru persoane si vehicule in facilitati industriale. Fiind un proiect de digitalizare a unui proces important de securitate fizica, aflat in exploatarea clientului de mai bine de doi ani,. am prezentat date concrete de analiza cu privire la beneficiile acestei investitii care a generat reduceri de costuri semnificative pentru beneficiar. Datorită acestui sistem au fost eliminate erorile umane și a fost înregistrat un consum redus de resurse (energie, resurse umane, mentenanta).

Fiind un eveniment dedicat profesionistilor din industria de Securitate fizica, Adria Security Summit a reprezentat pentru noi, mediul ideal pentru schimbul de experienta si oportunitatea de a comunica audientei cele mai noi functionalitati ale AppVision PSIM cu aplicabilitate in activitatile de zi cu zi ale detinatorilor sau operatorilor de infrastructuri de securitate. Ultravision Consult a avut deosebita placere de a organiza in cadrul sesiunilor de workshop o prezentare dedicata eficientei operationale cu exemplificare a facilitatilor software de management al incidentelor de securitate disponibile in cea mai nouă versiune a produsului software AppVision PSIM. Datorită capacitatii sale de integrare, AppVision PSIM este o platformă deschisă care unifică diferite tehnologii furnizând operatorului informare, comanda și controlul proceselor. Versiunea 4.7. reprezinta un salt important in managementul de securitate, creând premisele sporirii eficientei operationale prin folosirea de resurse, precum timpul, banii, echipamente sau resursa umană, într-un mod optimizat pentru afacere.

Adria Security Summit este cea mai mare expoziție anuală din regiunea Adriaticii în domeniul securității, soluțiilor smart, cyber security și automatizărilor. Anul acesta au participat peste 80 de expozanți, printre care nume de top din industrie: Genetec, Ingram Micro (cu solutii ale Axis Communications si Milestone), Suprema, Spica, Advancis, Konica Minolta, Johnson Controls, G4S sau Motorola Solutions. Au fost organizate 35 de workshopuri și prezentate 14 studii de caz în prezența a peste 1300 de vizitatori.

 

By |2023-08-10T12:01:17+03:00octombrie 28th, 2021|Noutăți|0 Comments