UltraVision Consult la ASIS Europe 2022

Suntem alături de experții din domeniul de securitate cu soluții noi și inovative pentru gestionarea situațiilor de criză.

În perioada 22-24 mai 2022 am participat la ASIS Europe 2022 Praga – Stand A8 – Prague Congress Centre, alături de experții în domeniul securității. Expoziția are anul acesta tema ”From Risk to Resilience”, evenimentul revenind și la prezența în format fizic.

ASIS Europe este o oportunitate excelentă pentru noi pentru a prezenta audienței atât în spațiul virtual, cât și fizic în timpul evenimentului, toate tehnologiile dezvoltate pentru a rezolva provocările acestei perioade și de a spori eficiența modelelor de business pentru partenerii noștri.

În tematica de acest an riscurile și reziliența sunt principalele subiecte de discuții, iar tehnologiile pe care le vom prezenta vor adresa aceste topic-uri cu oportunitatea de a le testa caracteristicile software la stand-ul nostru.

„How can we lead resilience in crisis situations? The risk mitigation through innovative tools and human adaptability on change” este prezentarea pe care susținută de Florin Marica, director general UltraVision Consult. La standul A8 de la Prague Congress Centre echipa UltraVision Consult discută și vine cu soluții și idei noi pentru a gestiona problemele curente găsite în piața de securitate la nivel global.

Ca partener unic pentru Europa Centrală și de Est al Prysm Software, vor fi prezentate modurile prin care facilitățile native ale AppVision™ PSIM (Physical Security Management) pot ajuta companiile să își gestioneze eficient procesele de monitorizare și control al infrastructurii de securitate și automatizări, oferind informații în timp real pentru operațiunile standardizate de informare, control și comandă ale operatorilor. Totodată, prin integrarea soluțiilor hardware și software în platforma AppVision™ putem să îmbunătățim sistemele de angajare și training al personalului, precum și procesele de combatere a situațiilor de urgență, precum incendii sau efracții.

Importanța forței de muncă în perioada crizei sanitare a fost un topic foarte popular, acest lucru se datorează efectului factorilor medicali sau legislativi impuși de pandemie. O mare parte din forța de muncă a fost mutată într-un spațiu remote sau hibrid, fapt care a avut un impact major asupra industriei de securitate.

Lipsa forței de muncă specializată este o problemă care a existat și înaintea crizei sanitare, agravată de către criza la nivel global; astfel companiile au fost nevoite să creeze inovații tehnologice ce pot trata în mod eficient toate simptomele lipsei forței de muncă precum lipsa de cunoștințe în domeniu sau cea de adaptare. Aceste unelte inovative pot ajuta la diminuarea riscurilor pe care afacerea și forța de muncă actuală le poate confrunta într-o situație de criză.

Prin intermediul noilor tehnologii, implementarea unor sisteme mai intuitive de securitate și mai ușor de înțeles pentru noii angajați duc la scăderi semnificative în timpul necesar pentru procesele de recrutare și training a forței de muncă, a proceselor de validare, răspuns și acțiune asupra situațiilor de urgență din cadrul afacerii”, declară Florin Marica, General Manager UltraVision Consult.

Tehnologiile dezvoltate în jurul AppVision™ oferă afacerilor capacitatea de a se adapta la diversele situații emergente în piață și de a continua procesul de eficientizare a resurselor necesare pentru nevoile de securitate, HR și siguranță este îmbunătățită semnificativ.

Puteți documenta mai multe și afla informații descărcând materialul: „How can we lead resilience in crisis situations? The risk mitigation through innovative tools and human adaptability on change”.

By |2023-08-10T12:01:17+03:00mai 24th, 2022|Noutăți|0 Comments