Ultravision Consult participă la Adria Security Summit 2021

Ultravision Consult va participa în perioada 13-14 Octombrie 2021 la Adria Security Summit 2021, eveniment de notorietate regională care reunește experți din domeniul securității fizice electronice.
Adria Security Summit 2021 reprezintă oportunitatea de a descoperi ultimele dezvoltări, inovații dar și tendințe ce vor defini piața sistemelor electronice de securitate fizică și automatizări. Evenimentul este dedicat atât utilizatorilor finali cât și experților autorizați care au ocazia să facă schimb de experiențe, să discute despre provocări și soluții care să adreseze nevoile actuale ale beneficiarilor sau despre interoperabilitatea în diferite segmente industriale.
Ultravision Consult se implică activ de peste 7 ani pe piața Europei Centrale și de Sud-Est în proiecte de digitalizare a proceselor operaționale din domeniul securității fizice, promovând prin intermediul partenerilor săi soluții eficiente de supervizare si management a incidentelor de securitate și a infrastructurii tehnice utilizând facilitățile native ale AppVision PSIM precum și module software personalizate dezvoltate cu echipa proprie.
Prezența Ultravision Consult la acest eveniment, în calitate de reprezentant exclusiv al Prysm Software pentru AppVision PSIM pentru Europa Centrală și de Sud-Est, susține planurile companiei de a fi mai aproape de experți și beneficiari din regiune promovând conceptul utilizării de tehnologii deschise, scalabile care generează valoare adăugată deopotrivă integratorilor, operatorilor de securitate și clienților finali.

By |2021-08-27T14:13:54+00:00august 27th, 2021|Noutăți|0 Comments

Leave A Comment