UltraVision Consult participă la Romanian Security Fair

Suita software AppVision va fi prezentată în cadrul Romanian Security Fair, unde UltraVision Consult participă alături de Axis Communications, cu sprijinul ELKO Romania, unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse și soluții IT la nivel regional. Evenimentul reunește, în perioada 18-20 octombrie, la Pavilionul Central Romexpo din București, peste 50 de companii de top din România, Ungaria, Italia, Croația, Polonia și Bulgaria.

Romanian Security Fair (RSF), expoziția internațională bienală dedicată sistemelor şi serviciilor de securitate aflată la a V-a ediție, reprezintă principala platformă de discuții pentru companiile care deservesc piața și industria de securitate din România şi din lume, dar şi ocazia de a beneficia de rezultatele cercetării și inovației tehnologice şi de a stabili noi contacte cu furnizorii și consumatorii de securitate.

Standul UltraVision Consult este realizat cu sprijinul ELKO Romania, iar, în data de 18 octombrie, de la ora 15 va avea loc un eveniment de prezentarea a implementărilor realizate de UltraVision, a ultimei versiuni a aplicației AppVision, precum și portofoliul Axis de produse de control acces și supraveghere video. Soluțiile de securitate, cu supraveghere și control acces, se numără printre aplicații ale tehnologiei AppVision aflată la versiunea 4.4. care vor fi prezentate la evenimentul de la Romexpo.

Jucător competitiv în proiecte complexe privind crearea și implementarea soluțiilor informatice integrate pentru securitate, automatizări și SCADA, UltraVision deține în portofoliu tehnologii de vârf dezvoltate de principalii săi parteneri, printre care Prysm, lider mondial în dezvoltarea aplicațiilor de integrare cu arhitectură deschisă. În termenii acestui parteneriat, UltraVision este unic distribuitor în România și în Europa de Est a soluției AppVision, o metodă de unificare a controlului în securitate, ce permite configurații tehnologice între mărci de top, până acum incompatibile.

Printre soluțiile prezentate la această ediția a RSF de către echipa Ultravision menționăm:

  • Management unificat al incidentelor, operare pe baza fluxurilor de lucru predefinite, integrare audio IP și control videowall
  • Integrare VMS Milestone xProtect, module GIS și tehnologii multiple de identificare a utilizatorilor în aplicațiile de control acces (card, QR, Mobile, LPR, NFC, Bluetooth, UHF, Biometric) gestionate prin controller Axis
  • Modul de raportare sintetica prin utilizare de tehnologii dashboard de la Microsoft
  • Platforma unică de furnizare conținut vizual live, înregistrat și timelapse

Cea de a V-a ediţie a Romanian Security Fair este organizată de Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate în parteneriat cu ROMEXPO S.A., managementul evenimentului fiind asigurat de ITS EVENTS Management.

By |2018-10-24T17:14:15+00:00octombrie 16th, 2018|Noutăți|0 Comments