Vă invităm la standul nostru la Romanian Security Fair 2022

În perioada 9-11 noiembrie vă așteptăm la standul numărul 3, din cadrul Romanian Security Fair (RSF) care va avea loc la Romexpo – Pavilionul B2. Noua versiune AppVision™ 4.8 cu noile funcționalități adăugate vor fi în prim plan, precum și dezvoltările din resurse proprii ale noilor integrări adăugate în portofoliul UltraVision Consult.

În cadrul Romanian Security Fair ne dorim să prezentăm pieței de securitate capacitățile PSIM-ului distribuit și integrat de echipa UltraVision Consult atât pe plan național, cât și al Europei Centrale și de Sud-Est. După o pauză de 4 ani, ne întoarcem la târgul de securitate recunoscut atât în România, cât și în Europa, pentru a prezenta noile dezvoltări introduse în platforma AppVision™ și portofoliul propriu de soluții”, a declarat Florin Marica, Director General UltraVision Consult.

În portofoliu au fost adăugate mai multe integrări care vor fi prezentate în cadrul RSF 2022, printre care:

  • platforma de workforce management și controlul accesului Time&Space dezvoltată de către Spica International,
  • sistemele de detecție și alertare la efracție C400H produse de Telenot,
  • sistemul FIRECLASS de detecție și alarmare la incendiu produs de Bentel,
  • dezvoltarea driverului necesar pentru integrarea centralei de alarmă DSC Power Series Neo produsă de Johnson Controls.

Adăugarea de noi tehnologii în portofoliul UltraVision Consult reprezintă un proces constant și natural de dezvoltare al companiei prin care evoluează constant capacitatea de proiectare și integrare a soluțiilor de securitate, control al accesului și gestionare a incidentelor din portofoliu.

Vă invităm la standul nostru de la Romanian Security Fair pentru a vă prezenta soluțiile de securitate, automatizare și eficientizare a proceselor.

By |2023-08-10T12:01:17+03:00octombrie 7th, 2022|Noutăți|0 Comments